Rekommendationer Region Skåne
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Klippans Simsällskap
Välkommen till

SOMMARSIMSKOLA

Sommarsimskola 2021 kommer att vara inomhus i Klippans simhall.

 

Avbokning och återbetalningsregler gällande sommarsimskolan hos Klippans simsällskap.

Avbokning före kursstart-hela kursavgiften återbetalas utom medlemsavgiften på 250 kr samt den administrativa avgiften. 

Avbokning när kursen har börjat- ingen återbetalning.

 

SJÖHÄSTARNA (Nivå 1)

I denna grupp fokuserar vi på vattenvana och vattensäkerhet. Rekommenderad ålder är från 4 år.

Undervisningen innehåller mycket lek för att skapa trygghet hos barnen. Vi förbereder även barnen för de olika simteknikerna.

Varje lektion inleds med uppvärmning/lek på land i ca 5min. Simundervisningen sker i den lilla bassängen i ca 30min. Eftersom om undervisningen sker utomhus är vi beroende av väder, därför är tiderna ungefärliga.

 

 

 

DELFINERNA (Nivå 2)

I denna grupp fokuserar vi på utveckling av de olika simteknikerna och vattensäkerhet. Rekommenderad ålder är från 5 år. Här strävar vi efter att stärka barnens simteknik och medvetenhet om vattensäkerhet. Tagning av simmärke från Svenska Livräddningssällskapet och Svensk simidrott kommer att ske löpande under de två veckorna.

Varje lektion inleds med uppvärmning/lek på land i ca 10min. Simundervisningen kommer mestadels ske i den lilla bassängen men kommer även kunna ske i den stora bassningen (50m) och kommer att pågå i ca 30min. Eftersom om undervisningen sker utomhus är vi beroende av väder, därför är tiderna ungefärliga.

 

 

VALARNA (Nivå 3)

I denna grupp har vi som mål att utveckla simningen, samt göra de trygga att klara sig själva på djupt vatten. Rekommenderad ålder från 6 år. Här strävar vi efter att barnen ska få utvecklad uthållighet i de olika simsätten samt ökad kunskap i livräddning och vattensäkerhet. Tagning av simmärke från Svenska Livräddningssällskapet och Svensk simidrott kommer att ske löpande. 

Varje lektion inleds med uppvärmning/lek på land i ca 10min. Simundervisningen kommer att ske i den stora bassängen (50m), med möjlighet att kunna gå över i mellanbassängen vid behov, i ca 30min. Eftersom om undervisningen sker utomhus är vi beroende av väder, därför är tiderna ungefärliga.

 

 

 

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Klippans Simsällskap, 09/03 12:59 
Klippans Simsällskap, 03/03 10:42 
Klippans Simsällskap, 16/02 15:27 
Klippans Simsällskap, 16/02 13:12 
Klippans Simsällskap, 02/02 15:37 
Klippans Simsällskap, 14/12 10:14