Rekommendationer Region Skåne
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Klippans Simsällskap
Välkommen till

Välkommen till Klippans Simsällskap
Klippans Simsällskap är en simklubb som startades 1970, som för mestadels har varit kända för det gamla simgymnasiet mellan åren (1971-2001). Idag bedriver klubben dels simskola från ca 4 års ålder och dels simtränings-/tävlingsverksamhet för ungdomar, vi har även grupp med frisimsträning för vuxna, masters träning samt simskola för vuxna.
Simskola Våren 2021
2020-12-14 10:14
Vi håller på att titta på hur simskolan ska se ut till våren. Detta med tanke på hur Covid-19 utvecklas. Därför har vi inte släppt några platser än. Troligtvis blir det i januari någon gång som vi kommer att släppa platser för vårens simskola. Kommer att skriva här på vår hemsida samt på facebook vilket datum vi släpper platserna. Så håll utkik.

Önskar er alla en riktigt God jul och Gott nytt år
Få en Trisslott när du handlar online !
2020-11-20 19:00
Klippans Simsällskap tillsammans med Sponsorhuset bjuder alla våra medlemmar på en Trisslott 


Genom att börja använda Sponsorhuset och gå igenom deras bonusstege så får du en gratis Triss och stödjer Klippans Simsällskap med hela 50 kr! 

Via Sponsorhuset kan du handla från över 600 nätbutiker - varje köp ger pengar tillbaka både till dig själv och till Klippans Simsällskap. 
Inget blir dyrare för dig som handlar, tvärtom. 

Börja använda Sponsorhuset och hämta din gratis Trisslott här: https://www.sponsorhuset.se/klippanss/intro


Nya rekommendationer inom Region Skåne
2020-10-28 12:13

Folkhälsomyndigheten (FHM) och Region Skåne publicerade nya råd och rekommendationer gällande Covid-19.


Vi avvaktar mer detaljerad information från RF-Sisu Skåne och återkommer under veckan om hur det eventuellt kommer att påverka vår verksamhet.


Vi kommer att kontakta de berörda grupperna och informera om eventuella nya instruktioner gällande under våra träningar.Simskola för vuxna
2020-09-18 09:20

Vi är en förening som växer i medlemsantal och vi vill försöka vara en förening som inkluderar alla. Vi kommer snart att starta upp simskola för vuxna, dvs de som inte är simkunniga. Hör av er till kansliet om det är något som låter intressant-vi ska alltså erbjuda vuxensimning på ALLA nivåer nu!

Har ni några andra ideer eller tips så är ni alltid välkomna att höra av er till

Kansli@klippanssimsallskap.se


Fler funktioner i Sportadmin
2020-08-09 11:20
Vi kommer nu i augusti 2020 att använda fler funktioner i vårt föreningssystem Sportadmin. För dig som medlem innebär det att du nu kan betala medlemsavgift och träningsavgift med nya digitala betalningsmetoder. Detta för att ge dig en bättre upplevelse och smidigare betalning. Dessutom innebär det kraftigt minskad manuell administration för oss som förening.

En administrationsavgift på mellan 9-69 kr per betalning tillkommer för att täcka transaktionskostnaderna och de nya automatiserade funktionerna. Detta möjliggör många timmar från vår kanslist och vår kassör som tidigare gått åt att manuellt registrera och bocka av fakturor. Den delen sköter nu vår betalpartner Billmate åt oss. Detta gör att vi istället kan lägga vår tid på det vi verkligen vill, att utveckla föreningen. Vi växer som förening och detta är ett led i att få smidigare rutiner. Du som medlem får tillgång till MedlemsAppen

De betalningsmöjligheter som vi erbjuder är:

                 Kortbetalning

                 Fakturabetalning

                 Delbetalning*

*) Tänk på att vid delbetalning innebär det att det kommer att tas en kreditupplysning.


Ladda ner ”sportAdmin MedlemsApp”

Från AppStore eller Google Play om du inte redan har gjort det.


Har ni frågor eller funderingar kontakta kansliet:

kansli@klippanssimsallskap.se

Ladda ner medlemsappen
Ladda ner ledarappen
Nyheter från våra grupper
Boknings och betalningsvillkor, 16/08 08-16 
Grupp A, 12/01 11:44 
Grupp A, 12/01 11:42 
Crawl nybörjare, 12/01 11:29 
Crawl master , 12/01 11:28 
Hajen Guld, 15/11 19:01